/Djali ka t urp t’ia kërkojë dhe pse tre muaj në Iidhje, ajo që bën vajza na Ië pa fjalë…

Djali ka t urp t’ia kërkojë dhe pse tre muaj në Iidhje, ajo që bën vajza na Ië pa fjalë…

Një i ri i ka kërkuar të dashurës së tij “provën e dashurisë” pa e imagjinuar përgjigjen epike të saj.

Ata janë në një marrëdhënie prej tre muajsh, por nuk e kanë pasur kontaktin seksual akoma.

Ndaj, djali ka vendosur që t’ia kërkojë vajzës, mirëpo ka një problem: Ai është i turpshëm.

Vajza e ka sjellë vërdallë, duke u hequr sikur nuk e kupton çfarë ai kërkon dhe në fund i ka dhënë përgjigjen epike.

Si përfundim, dashurinë do t’ia demonstrojë këtë të diel,

por shpresojmë mos të jetë ndonjë gënjeshtër për 1 Prillin, se atëherë do të ishte “tallja” e dytë.