/Djali nga Durrësi që që ngriti në këmbë “Voice of Greece (VIDEO)

Djali nga Durrësi që që ngriti në këmbë “Voice of Greece (VIDEO)

Lorenc Tzaria, shqiptari nga Durrësi është një prej konkurrentëve të këtij edicioni në “The Voice of Greece”.

Vokali i tij i veçantë ka kuriozuar jurinë greke, sapo kanë dëgjuar notat e para të këngës që i riu nga Durrësit kishte përzgjedhur për të konkurruar.

Tre prej tyre kanë kthyer karriget, duke kërkuar që Lorenci të jetë në ekipin e tyre.

Mirëpo pas prezantimit dhe kur të gjithë e mësuan se Lorenci është një shqiptar i rritur në Athinë ka marrë mikpritjen e të gjithëve.

Pas vlerësimit ai ka zgjedhur të jetë pjesë e skuadrës së këngëtares së njohur, Elena Paparizou.

Ndiqni videon për të parë më shumë nga performanca e shqiptarit në skenën greke.

https://youtu.be/xjtAu2jXFFM