Djali nga Tirana i shkruan 17-vjeçares, kur e zbulon kush është ajo, nuk e deshi veten( Foto)

  0
  399

  Shumë raste kemi shikuar kur djemtë “gjuajnë” vajzat në rrjetet sociale, i tillë është dhe denoncimi që ka ardhur pranë redaksisë sonë.
  Një djalë ngacmon një vajzë 17-vjeçare pa e ditur se kush ishte ajo.

  Vajza na tregon se djali i shkruan një ditë dhe që nuk i kthen përgjigje. Por vazhdon në ditët në vazhdim duke i shkruar me dhjetëra herë në ditë, derisa vajza ka hapur profilin e tij dhe ka shikuar që djalin e kishte kushuri jo shumë të largët, babai i saj me babain e djalit ishin kushuri.

  Vajza tregon se në momentin që i tha djalit, ai nuk e besoj dhe vazhdoj të ngacmonte dhe më shumë. Por në momentin që ajo i tregon se kush ishte babai i saj dhe çfarë e kishte babain e tij, ai nuk e deshi veten. Madje qe nga ajo ditë më ka bllokuar në facebook.

  Vajza tregon se shpreson të mos e takojë djalin pasi nuk di si të sillet .

  Më poshtë kemi dhe mesazhet e dërguara nga vajza 17-vjeçare./shi.al