/Djali shkoi ne shtepine e të dashurës e ClLA ishte e martuar por me pas e gjen BEIAJA

Djali shkoi ne shtepine e të dashurës e ClLA ishte e martuar por me pas e gjen BEIAJA

Një burrë është rrë.zuar nga një ndërtesë e lartë pasi u përpoq të largohej pa u zbuluar nga shtëpia e të das/hurës së tij që ishte e martuar.

Në një video, që thuhet të jetë filmuar më 10 shtator në qytetin Maoming në Kinë, duket një burrë i cili është i veshur vetëm me një bluze dhe të mba.thura ndërsa përpiqet të zbresë një ndërtesë të lartë pa asnjë mjet sigurie.

Sipas ‘thashethemeve’ që qarkullojnë në rrjet, burri në video është kapur ‘m.at’ nga familja e të dash.urës së tij të martuar pasi u kthyen në shtëpi në mënyrë të papritur.

Ende nuk dihet sesi ai arriti të kalonte nga dritaret tek pjesa ku shfaqet duke qëndruar në videon e filmuar nga një ndërtesë aty pranë. Më tej shihet që ai qëndron i mbajtur në mënyrë të rrez.ikshme ndërsa bën edhe një telefonatë emer.gjente.

Videoja u bë shpejt virale në mediat sociale Weibo në Kinë. Gjithsesi, për fat të k.eq në disa pamje të tjera ai duket i sht.rirë në tokë pasi mesa duket është rrë.zuar nga ndërtesa.

Autoritetet në vend nuk kanë bërë ende një deklaratë për të konfirmuar nëse burri i sht.rirë në tokë është ai që qëndronte sipër ndërtesës dhe nëse ka ndërruar apo jo jetë.

Të dashurës iu kthye bashkëshorti para kohe, detyrohet t’ia mbathë nga dritarja me të mbathura on Vidnews.