syntax error, unexpected '<', expecting end of file

DlKUSH gjen një viIë të BRAKTlSUR të fshehur në pyll, hap derën dhe mbetet e NGRlRË nga ajo që shikon

Bob Thissen ka qenë një njeri i interesuar për ndërtesat e br;aktisura gjatë gjithë jetës së tij, por asnjë prej tyre nuk është e krahasueshme me atë, që ai gjeti disa vite më parë në Francë.

Gjendej në mes të pyllit, ajo që u konsiderua vërtetë si një “perlë e fshehur” e zbuluar nga Bob. Ai hyri brenda asaj, që dukej si një vilë e vjetër, e bra;ktisur, me 12 dhoma gjumi dhe priste që në brendësi të ishte e zbrazët, e shk;atërruar.INTERESTING FOR YOU

Por, brenda kishte një hapësirë ??të ruajtur në mënyrë të përkryer, sikur shtëpia të ishte ngrirë në kohë, duke pritur që pronari të kthehej.

Shtretërit ishin ende të rregullt, një piano e bukur ishte e gatshme të luhej. Gazetat ishin të shpërndara në tavolina, sikur të ishin lexuar sapo. Raftet e kuzhinës ishin plot dhe nuk kishte asnjë provë sado të vogël që bënte të mendohej se aty nuk kishte banuar njeri në shekullin e 21-të.

Pesë vjet më vonë, Bob u kthye pikërisht në të njëjtin vend dhe ishte i lumtur, që e gjeti në të njëjtat kushte. “Normalisht, ndërtesat e bra;ktisura zakonisht kaIbëzohen shumë shpejt, sepse janë pIaçkitur dhe dë;mtuar nga vandaIizmi”, tha Bob për Agjencinë e Lajmeve Caters.

“Ishte një mrekulli për t’u parë, se pothuajse asgjë nuk kishte ndryshuar”. Bob vlerëson se vila ndoshta është b;raktisur rreth vitit 2009.

Ndërtesa ka mbetur aq i ruajtur mirë për shkak të vendndodhjes së saj të largët (ajo është e fshehur në mes të një pylli).

“Unë mendoj se të moshuarit këtu vd iqën ose u vendosën në një shtëpi të re. Ata ndoshta nuk kishin fëmijë apo trashëgimtarë, ose ndoshta trashëgimtarët nuk dinin çfarë të bënin me këtë vilë gjigante”

Ajo e protagonistit aventuresk të kësaj historie është me të vërtetë një pasion i pazakontë, por me siguri na lejon të marrim kënaqësi të madhe.

Po ta mendosh mirë, në fakt, është një hobi vërtet unik dhe interesant, veçanërisht për ata që janë të apasionuar për m;isterin dhe hetimin.