/DlSA foto të “panjohura” të Grida Dumës dhe FATl i shenjuar poIitik i saj dhe i Salianjit në PD

DlSA foto të “panjohura” të Grida Dumës dhe FATl i shenjuar poIitik i saj dhe i Salianjit në PD

Grida Duma është një ndër politikanet më të komentuara shqiptare. Ajo u ngjit në “majë” me një shpejtësi të pabesueshme dhe është promovuar dhe vazhdon të promovohet fuqishëm, nga pothuajse të gjitha mediat.

Por, pavarësisht heshtjes së mediave, ajo nuk ka mundur dot t’i shpëtojë përfshirjes në disa skandaIe, më i fundit mes të cilëve, ai i shkëmbimit të mesazheve erotlke me kolegun e saj të PD-së, Ervin Salianji.

Edhe pse Lulzim Basha dhe mediat kryesore e kaluan në heshtje këtë skandaI, duket se ajo ngjarje ka shenjuar fatin politik të saj, por dhe të Salianjit, në PD.

Dhe kjo gjë u pa edhe në zgjedhjet e fundit të PD-së, ku të dy ata u shmangën dhe nga “q;entë suImues” të Bashës, u kthyen në kritikë të tij.

Nuk dihet se si do të jetë e ardhmja e këtyre dy personazheve, por më poshtë ndërkohë po iu sjellim disa foto ndryshe të Grida Dumës, e cila, siç shihet, nuk shfaqet në publik asnjëherë me të shoqin, siç bëjnë shumica e politikanëve, që në evente të ndryshme, shfaqen krah bashkëshortëve.

Ajo maksimumi del me djalin.