syntax error, unexpected '<', expecting end of file

“Do e le programin e do vi me ty”/ MevIani çon Ledjanën me Iimuzinë në Kavajë, takimi më romantik mes dyshes

Mevlani në takimin me Ledjanën ka surprizuar këtë të fundit duke e marrë me limuzinë dhe duke e shoqëruar në vendin e tij të lindjes, Kavajë.

Ky mund të thuhet se ishte takimi më romantik mes çiftit, ku nuk munguan as trëndafilat e kuq apo dhe fjalët e mira.

“E kemi kaluar do me thënë fazën e pëlqimit, kemi arrit në stadin tjetër? Se të kam parë që edhe në studio kur s’jam aty më kërkon çdo ditë me sy, ku jam, ku s’jam,” tha Mevlani.

“Por unë e pranoj që të kam shumë përzemër, dhe më mungon sa herë nuk je aty,” iu përgjigj Ledjana.

“Po sikur unë të lija emisionin?,” pyeti Mevlani.

“Do e lija dhe unë emisionin dhe do vija bashkë me ty,” tha Ledjana.