December 3, 2023
Lajme

DO HABlTENl -KJO ËSHTË ARSYEJA PSE NË QENDRAT TREGTARE LËSHOHET MUZIKA ME ZË TË LARTË

A E KENI DITUR? -KJO ËSHTË ARSYEJA PSE NË QENDRAT TREGTARE LËSHOHET MUZIKA ME ZË TË MADH.

Muzika supozohet të tërheqë klientelë, sepse tingujt ndikojnë te konsumatori. Shumë tregtarë janë shprehur se muzika në sfond rrit shitjet.

Ideja është që blerësit të merren me të mira dhe të shpenzojnë sa më shumë para. Sipas studiuesve është e njëjta gjë si në klube natë.

Muzika e lartë dhe ritmike i bën klientët të shpenzojnë para në pije të shtrenjta.

Po ashtu, në qendra tregtare një muzikë e mirë bën klientin të shpenzojë para në veshje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *