Do HABlTENl Ministri i thotë se duhet te dalësh nga hoteli, por ja si i përgjigjet Ardi Daullxhiu.

0
249

Ardi Daullxhiu eshte nga familjet e pre kura nga data 26 nentor pasi shtepia e tij ka pasur probIeme.

Ai eshte nje personazh i njohur per publikun.Por i ka pasur dhe fas sepse ai po jeton ne hotel me familjen ku cdo gje e ka falas.

Por në tavolinë me të eshte ulur dhe ministri Blendi Klosi teksa e ka pyetur se si mund ta ndihmojnë për ta riparuar shtëpinë e tij, i shpjegoi procedurën se si do veprohet pasi të ikin nga hoteli ku janë strehuar. Klosi tha se tani Daullxhiu duhet të shkojë në bashki dhe të kërkojë kredi ose qira të cilën do e paguajë bashkia.Pra jeta e tij mund te ndryshoj.

Hotelet do behen gati per sezonin turistik keshtu qe duhen liruar,tha ministri.

Ndersa Ardi ja kethen:” Po s’na e v ar kush more vella.Ku te shkojme,s’na e v ar njeri ne” ,ju pergjigj Daullxhi.