Do ngeIeni me gojë hapur kur të mësoni se djaIi i kujt është Marin Mema

0
719

Marin Mema është një prej gazetarëve më të dashur në Shqipëri.

Ai ka trajtuar shumë tema për sa i përket historisë dhe trashëgimisë shqiptare.

Marin Mema është një prej gazetarëve më të dashur në Shqipëri.

Ai ka trajtuar shumë tema për sa i përket historisë dhe trashëgimisë shqiptare.

Në familjen e tij nuk është i vetmi Marini që është gazetar.

E themi këtë pasi Marin Mema është djali  i një gazetareje shumë të njohur.

Marin Mema është djali i gazetares Briseida Mema, e cila ka punuar dhe punon si korrespondente e AFP-së në Shqipëri.