syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Do qεshni me Ιot! Djemtë e shίkonin nga b*thet, vajza i fut në kυrth (Video)

Një modele 24-vjeçare u ka punuar një reng djemve të cilët e shikonin teksa ajo kalonte në rrugë.

Për të parë reagimet e tyre, vajza e quajtur Alexas Morgan kishte vendosur celularin në xhepin e p.as më të pantallonave dhe kishte nd ezur kamerën duke regjistruar. 

Në këtë mënyrë, ajo po filmonte të gjithë ata persona që e shikonin pasi ajo kalonte para tyre.

Videon me reagimet e djemve që e shikonin nga fundshpina e ka postuar në Instagram.

Në fakt ky është trendi më i fundit në aplikacionin e videove TikTok.

Më shumë se 120 mijë pëlqime ka marrë kjo videove në Instagramin me 4 milionë ndjekës të 24-vjeçares. Reagimet ishin të ndryshme.

Në këtë video gjetën veten edhe disa prej djemeve që janë filmuar me kamerën e fsh ehtë.

Disa prej tyre kërkuan që të fs hihej, por disa të tjerë nuk u shqe tësuan kaq shumë, aq sa i bënë edhe follow në Instagram 24-vjeçares.

SHIKO VIDEON KËTU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *