Do SHKRlHENl së qeshuri! Kjo është “da shnorja” e Edi Ramës (FOTO)

0
2324

Ish-kryeministri Berisha ka risjellë një histori r;ozë të Ramës, me një punonjëse të Ambasadës greke në Tiranë, e cila është e njohur në rrethin e gazetarëve.

Gruaja e cila u dashurua me Ramën, sipas Berishës, shoqërohej me një pjesë të gazetarëve të asaj kohe, dhe kishte n;djenja të forta për Ramën.

Nuk kishte si të ndodhte ndryshe, ku në rrjet kanë “zbuluar” një tjetër të dashur të Ramës: Lulzim Bashën.

Ky i fundit prej dy vitesh, ak;uzohet për një “ma;rrëdhënie” me Ramën, që pas marrëveshjes së 17 majit.