/Do SHPËTONl në Iot nga e qeshura/ Biseda e shqiptarit me të dashurën angIeze është EPlKE!! (Video)

Do SHPËTONl në Iot nga e qeshura/ Biseda e shqiptarit me të dashurën angIeze është EPlKE!! (Video)

Do shp.ërtheni në lot nga e qeshura/ Biseda e shqiptarit me të dashurën angleze është epike!!

Dihet që Anglia është ndër vendet që j.osh më së shumti shqiptarët, dhe për të marrë letrat shpesh ‘kapin’ ndonjë vajzë angleze.

Pak më poshtë në video të shihni se si një shqiptar ‘mundohet’ të flasë me një vajzë angleze të cilën po shkon ta takojë.

Bëhuni gati të mbani barkun me dorë, se anglishtja e tij do ju shkrijë së qeshuri.

https://youtube.com/watch?v=dwu31gOr9Ow%3Ffeature%3Doembed