/Do të HABlTENl, zbuIohet arsyeja pse Lulzim Basha u vonua 1 orë në mitingun e djeshëm

Do të HABlTENl, zbuIohet arsyeja pse Lulzim Basha u vonua 1 orë në mitingun e djeshëm

Partia Demokratike ka çelur pasditen e sotme zyrtarisht fushatën e elektorale të zgjedhjeve të 25 prillit. Selia blu njoftoi se hapja e fushatës do të niste në orën 17:00.

Çelja e fushatës së PD, zbulohet arsyeja pse Lulzim Basha u

Ndërkohë, ajo që ra në sy ishte vonesa e kryedemokratit Lulzim Basha për të ardhur në sheshin “Nënë Tereza”.

Basha mbërriti në skenën e improvizuar një orë me vonesë. Vonesa e liderit të demokratëve e kishte një arsye.

E gjithë vonesa është lidhur me faktin pasi pas podiumit të ngritur e gjithë pjesa e universiteti ka qenë me ekrane, në këtë mënyrë organizatorët kanë dashur që të bjerë errësia dhe pamja e monitorëve të ishte më e qartë.