“Do vij jashtë shtetit, dua 3-4 mijë euro për pazar”, djali ia bën vajzës 8 me 2

0
410

Të gjithë mund të keni hasur vajza materialiste, por kjo vajzë nga Tirana duket se e ka kaluar cakun.

Pasi ka folur me një shqiptar që rri në Gjermani, vajza i është futur direkt në temë, ku i kërkon që ai ta ftojë andej, por ta bëjë mend mirë se ajo do deri në 4 mijë euro për pazar.

Ajo këmbëngul dhe këmbëngul që ai ta marrë dhe së bashku të shëtisin Europën, por kjo gjë nuk i ka pëlqyer djalit, i cili i revoItuar ka shkruar pranë redaksisë së JOQ, duke dërguar dhe bisedën me të.
Përshëndetje JOQ, çfarë janë këto vajza materiaIiste, s’kanë fund në Shqipëri, kanë rritur dhe tarifat. Me këto ritme do dali Shqipëria nga kriza shumë shpejt. 3 mijë Euro dashka cuca”, shkruan djali.

Më poshtë biseda e tyre: