/“DoIi me ro.bdishan në rrugë, j.a kush është personazhi i njohur që e ‘zuri’ të rmeti në dush”

“DoIi me ro.bdishan në rrugë, j.a kush është personazhi i njohur që e ‘zuri’ të rmeti në dush”

Në momentet kur toka fillon të dr idhet pap.ritmas gjëja e parë që të thotë instinkti të bësh është që të daIësh me v.rap nga ambientet e mbyllura.

Këtë kanë bërë shumë qytetarë ditën e djesjme, por njëri prej tyre (dhe ndoshta jo i vetmi) ka dalë siç ishte me rob.dishan.

Videoja e personit me robdishan bëri xh,iron e rrjetit, por sipas asaj që thotë një qytetar për JOQ Albania bëhet fjalë për një personazh publik.

Sipas tij, burri me ro.bdishan është në fakt biznesmeni Armand Peza. Qytetari thotë më tej se është i sigurt që bëhet fjalë për Pezën pasi punon në atë zonë dhe e kanë parë edhe të tjerë.

Mesazhi i plotë i qytetarit:

Ky burri është Armand Peza. Isha aty..Doli dhe e panë edhe të tjerë.”
Mesa duket të rmeti e paska kapur në moment të ‘si.kletshëm’ Armandin (nëse është vërtet ai).

Tërmeti i fuqishëm, burri del në rrugë siç ishte on Vidnews.