/DoIi në shesh për Klodianin/ Këngëtari shqiptar përIot me mesazhin që i dërgon të atit: Më qëndro afër o bab, dua përkrahjen tënde

DoIi në shesh për Klodianin/ Këngëtari shqiptar përIot me mesazhin që i dërgon të atit: Më qëndro afër o bab, dua përkrahjen tënde

Reperi i njohur dhe një ndër personazhet publik në krye të protestës për Klodian Rashën ka qenë, Arkimed Lushaj, i cili njihet si ‘S tr esi’.

St re si ka kërkuar dre jtësi për humbjen e 25- vjeçarit i cili u vr a nga ef ektivi i p ol icisë më 8 dhjetor.

Në rrjetet e tij sociale, ai ka bërë thirrje të gjithë ndjekësve të tij t’i bashkohen protestës.

Ai u shpall dhe në kër kim nga po lic ia, mirëpo kjo gjë nuk e ka ndaluar reperin që ti shkojë deri në fund drejtësisë për Klodianin.

Në InsaStory stresi ka publikuar një bisedë me të atin, Sali Lushajn, të cilit i kërkon përkrahje për protestën.

“Unë du përkrahjen tënde”– shkruan Stres. “As nuk bëhet fjalë, ti ke protestu e nuk ke vr a njeri.”– i’a kthen i ati.