syntax error, unexpected '<', expecting end of file

DoIi video se rr ahu Don Xhonin në Tiranë, reagon Finem: Do mbajmë mend ne sa …!

Pas Don Xhon, edhe Finem ka reaguar për lajmin e sh errit në Tiranë, i cili sipas tyre është f ake dhe nuk janë ata personat e përfshirë në ko nflikt.

Finem ka mohuar zërat se sh erri ka ndodhur mes tyre, por ka thumbuar disi Don Xhonin. Ai është shprehur se nuk ka qenë nevoja për atë reagim që ka bërë, dhe grupit të të riut nga Kosova i ka ‘dj egur vetë’.

Finem thotë:

Ja lajmi është f ake, pse duhet me vazhdu me i nxjerr gjonat më gjatë, do me tregu që ke njerëz.

Jo me u bo gangster me zor, ndoshta ti je or djalë. Atyre që u ka dj eg, duhet me thon që është lajm f ake, jo me tregu, jo njerëzit e mi,

jo daja ime, jo xhaja ime, se kur vjen puna për njerëz, as ti nuk mi njeh njerëzit mua as unë ty. Do mbajmë mend ne tani sa rr afim, tani juve ju d ogji. Un i kam shkrujt lajmeve.

https://youtu.be/6ScvzXH3yig