/Doktoresha Senera Hoxha ‘TRADHËTOl ’ mikun për Tom Doshin: Ai mua me ka…! (Foto)

Doktoresha Senera Hoxha ‘TRADHËTOl ’ mikun për Tom Doshin: Ai mua me ka…! (Foto)

Senera Hoxha, mjekja e kirurgjisë plastike ka shuar misterin se pse ka vendosur të garojë nën siglën e PSD të Tom Doshit në zgjedhjet e 25 Prillit.

Kujtojmë se bashkëshorti i saj, mjeku Artan Koni, garon në listën e Durrësit me Nisëmn Thurje, ndërsa Senera në Tiranë.

E pyetur ditën e djeshme se pse zgjodhi pikërisht partinë e Doshit, kur më parë ka qenë edhe ajo pjesë e Nismës Thurje, Hoxha është shprehur se shkak është bërë humanizmi i Doshit.

Ajo ka deklaruar se ai ka ndërtuar rrugë dhe ka paguar për operacione të disa qytetarëve me paratë e veta.

Çfarë vlerësoni gjënë më të veçantë tek kjo parti?

Humanizmin e zotit Doshi. Në dijeninë time, Doshi është i vetmi që çdo muaj paguan para në spitale nga xhepi i tij për pacientë për të bërë skaner nga COVID,

operacione emergjente, ndihma pa fund, shtrime rrugësh e tubacionesh në të gjithë Shqipërinë.