/Doktoresha shqiptare në Zvicër: MbyIIuni këtë javë, sepse do ju pIasë b*mba!

Doktoresha shqiptare në Zvicër: MbyIIuni këtë javë, sepse do ju pIasë b*mba!

Elona Çekani mjeke në Zvicër e ftuar sot në Shqip show nga Rudina Xhunga në Dritare Tv, foli me një ton të ashpër në lidhje me situatën aktuale në Shqipëri për shkak të pan demisë.

Ajo tha se papërgjegjshmëria e qytetarëve por edhe e politikanëve ka çuar në një situatë shumë të r ëndë në vend. Çekani bëri thirrje që vendi të mb yllet dhe se zgjedhjet janë një b*mbë që do të çojë në rritje të inf ektimeve dhe fat aliteteve.

“Në kohën që ne u mbyllëm në Shqipëri shikoje festa. Dhe pastaj ndodhi ajo që ndodhi, një rritje e ndjeshme e inf ektimeve. Ne po i kujtojmë politikës shqiptare përmes letrës sonë, të respektojnë ligjet që i kanë vendosur vetë. Kolegët më thonë po më ikin pacientët si pulat.

Duhet të mbylleni dy javë, që t’i japim kohë spitaleve të marrin veten. Po flasim për jetë, për hu mbjen jetë njerëzish. Kjo është një b*mbë që do të shp*rthejë dhe do të jetë në derën e të gjithëve. Çfarë po presim që të mbyllet vendi, kemi f rikë ekonominë, por po v d es babai që mban shtëpinë. Pse nuk po zgjohen intelektualet në Shqipëri të thonë çfarë po bëni.

Ju lutem mbylluni sepse po shkojmë në kat ast rofë. L ufta sapo ka filluar në Shqipëri. Në janar ka nisur lu fta aty. Ajo që ndodhi në Lombardi, tani sapo ka nisur në Shqipëri”, u shpreh mjekja Çekani në Shqip Show./L.F-dritare.net