/Dokumentari i gjermanëve: MAFlA shqiptare ndër më të FRlKSHMET në botë, me kod ha kmarrjeje

Dokumentari i gjermanëve: MAFlA shqiptare ndër më të FRlKSHMET në botë, me kod ha kmarrjeje

Një nga m.afiet më të fr.ikshme në botë është cilësuar m.afia shqiptare nga media gjermane. Ka qenë televizioni i njohur ZDF ai që ka transmetuar sëfundmi një dokumentar për “djemtë tanë”.

Ndër të tjera, në dokumentar thuhet se ar.mët e dr.oga janë fushat kryesore fitimprurëse të këtij biznesi.

ZDF shkruan:

M.afia shqiptare është një nga organizatat kr.iminaIe më të fri.kshme në botë.

Ar.mët, tr.afiku njerëzor dhe dr.oga janë ndër fushat e tyre fitimprurëse të biznesit”.

Gazetari David Beriain ka ardhur në Shqipëri për të bërë një pasqyrë të strukturave të kësaj organizate kr.iminaIe. Sipas ZDF-së, këto struktura janë të rrënjosura fort në bindjet tradicionale dhe që ndjekin një kod të f.ortë nderi dhe ha.kmarrjeje.