Doni të dini, se kur do të vdisni ?. Këtë, u’a thonë Rusët…!

  0
  423

  Doni të dini se kur do të vdisni…këtë u’a thonë Rusët!…? Kjo bëhet e mundur, vetëm përmes këtij aplikacioni. Por kujdes…! se këtë gjë, e kanë shpikur rusët…
  Doni të dini se kur do të vdisni…këtë u’a thonë Rusët…!

  Prej shekujsh, parashikimi i metafizikës, apo i jetës pas vdekjes, ka qënë një tundim i madh, për njerëzimin. Por tashmë një aplikacioni i quajtur Gero, jep sado pak shpresë, dhe premton se mund ta bëjë këtë.

  Ekspertë në Rusi kanë krijuar një aplikacion falas, të quajtur Gero. I cili përdor inteligjencën artificiale, për të analizuar të dhënat e aktivitetit në telefonin tuaj, për të vlerësuar jetëgjatësinë tuaj brenda një të dhjetës së një viti.

  Por, kur ai kombinohet me informacionet e regjistruara, nga monitoruesit e përshtatshëm të fitnesit, ky parashikim bëhet dhe më i saktë. Ndërsa, vlerësimin që ai u jep, nëse nuk ndiqni një rutinë të përditshme të shëndetshme, mund tju nxisë t’i ktheheni kësaj rutine.