/Doni të udhëtoni në BeIgjikë dhe Gjermani? Vjen njoftim i rëndësishëm nga Aeroporti “Nënë Tereza”

Doni të udhëtoni në BeIgjikë dhe Gjermani? Vjen njoftim i rëndësishëm nga Aeroporti “Nënë Tereza”

Një njoftim vjen së fundmi nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës,

“Nënë Tereza” për pasagjerët që udhëtojnë në Belgjikë dhe Gjermani.

Postimi:

📌Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë në Belgjikë dhe Gjermani 🇦🇱🇧🇪🇩🇪

📌Njoftohen të gjithë pasagjerët që udhëtojnë për në Belgjikë dhe Gjermani, që në përpjekje për parandaIimin e përhapjes së KOVlD.

Të gjithë pasagjerët që udhëtojnë në këto dy vende, janë të lutur të plotësojnë formularin e mëposhtëm përpara udhëtimit.

Njoftimi vjen nga institucionet shëndetësore të Gjermanisë dhe Belgjikës.

Ju faleminderit për bashkëpunimin.