/Donin ta ‘BËNlN’ në ajër, SHlK0Nl çfarë bën çifti i parashutistëve

Donin ta ‘BËNlN’ në ajër, SHlK0Nl çfarë bën çifti i parashutistëve

Një çift parashutistësh që kërkonin emocione të reja duke tentuar të kryenin marrë dhënie int ime gjatë rënies në ajër, kanë treguar së fundmi sesi u trajtuan në spital pas tent ativës së rre zikshme.

Në një intervistë televizive William e Leslie shpjegonin sesi u lindi idea e aventurës.

Leslie tha: “Në lidhje me se*sin, unë për vete jam shumë aktive. William thjesht më hedh një shikim dhe bam … Le ta bëjmë”.

“Prandaj dhe kur është fjala për se*sin unë kam shumë ide të ndryshme. Më lindin shumë ide për të bërë se*s”, thotë ajo.

Ndërsa William shton me shaka: “Ajo e di si të më vërë në sfidë me idetë e saj”.

Por në fakt sfida e tyre ishte të kuptonin se sa e vështirë është të bësh dashuri teksa je në rënie të lirë drejt tokës.

Leslie vazhdon: “Meqënëse të dy kishin veshur pantallona të shkurtra të gjera, mendova se mund ‘të lidheshin’ pa shumë probleme.”

Por kur duhet të hapnin parashutat e tyre ata hasën telashe. Leslie aktivizoi parashutën e saj kurse William nuk mundi.

Teksa tentonte ta bënte këtë William pësoi një frakturë në hundë, dhe u detyrua të përdorte dy tamponë për të ndaluar gjakderdhjen.

“Dhimbjet e para ishin në këmbën e majtë dhe në mes të këmbëve. Kështu që me këtë mund të merrte fund jo vetëm hedhja me parashutë por dhe marrëdhënia me gruan time”, shpjegon ai mes te tjerash.

Por pas marrjes së ndihmës mjekësore çifti thotë se e kaluan me sukses sfidën.

Pas raportimit të mediave për incidentin, komentuesit reaguan shpejt për aventurën.

“E vetmja herë që diçka më lagu në kokë dhe shpresoja të ishte glasë zogu,” shkruante një prej tyre.

Një tjetër përgjigjej: “Kjo është ta çosh dashurinë në lartësi të reja.”