Donin t’u MERRNlN paratë nga shitja e bagëtive, kush janë të rinjtë që vr anë gruan në MaIIakastër (Video)

  0
  225

  Ata në foton e mësipërme janë dy adoleshentët që i morën j etën 50-vjeçares në MaIIakastër, pasi u futën në banesën e saj si mysafirë.

  Drita Saliaj gruaja që jetonte e vetme pasi bashkëshorti dhe djemtë punonin në Greqi në vend të mbrohej nga të afërmit u masa krua, nga i afërmi 17 vjeçari Luis Saliaj dhe dy shokët e tij.

  Gazetarja Valbona Davidhi ka qënë në Gjerbës të Mallakastrës dhe ka biseduar me bashkëshortin e saj që është i tro nditur dhe kërkon vetëm drejtësi.

  Kjo ngjarje që ndodhi në këtë zonë të qetë ka tro nditur theIIë dhe banorët e fshatit dhe mikeshat e saj.

  Nuk dihet ende nëse të adoleshntët e kishin planifikuar këtë ngjarje pasi kishin hyrë në banesë miqësisht kishin pirë dhe kafe, por më pas rezultoi se ata kishin qël lim të vid hnin paratë pasi kishin informacion se bashkëshorti i Dritës kishte shitur bagëtitë. Mësohet se paratë ishin depozituar në bankë dhe ata nuk i gjetën dhe morën vetëm sende me vlerës dhe një ar më gja hu të cilën nuk e vunë në përdorim.

  Tru pin e 50 vjecares e transportuan me një makinë benz. Autorët udhëtuan 7 km në rrugë të pakalueshme drejt rezervuarit të fshatit me qëIIim zhd ukjen e tr upit. Mësohet se pas kthimit ata kanë pIaçkitur edhe shtëpinë e kunatit të vik timës. Këto janë pamjet e banesës.

  Këtë fakt e pohon dhe vetë kunati i Dritës, Mitati.

  Policia po dokumenton ngjarjen pasi arr estoi autorët. Këta të fundit mësohet se kanë pranuar kr imin. 17 vjeçari banonte vetëm disa metra larg shtëpisë së vik timës, po kështu dhe një prej shokëve të tij, ndërsa tjetri tek fshati fqinj.

  Në mesditë Drita Saliaj u përcoII mes Iotësh për në banesën e fu ndit./abcnews.al