/Donte ta surprizonte të DASHURlN me foton se*si, detaji pas saj i kushtoi Iidhjen…!!

Donte ta surprizonte të DASHURlN me foton se*si, detaji pas saj i kushtoi Iidhjen…!!

Është normale që shumë çif te, të cilët për rrethana të ndryshme duhet të largohen për një kohë të caktuar nga njëri tjetri, të kërkojnë një mënyrë për të pasur kontakt me ‘të gjitha shqisat’.

Sot me ava ncimin e aplikacioneve te komunikim shumë çif te janë në komunikim të përditshëm edhe viz ual, duke marrë pamje disi më ‘të nxe hta’.

Dhe këtë bëri edhe kjo vajzë, e cila donte t’i tregonte të dashurit të saj një foto me rroba se.k.si, teksa ai ishte larg për arsye pune.

Ima zhi në pamje të parë duket krejt norma, por problemi erdhi kur djali e shikoi foton me më shumë vëmendje dhe vuri re një palë atlete mesh.kujsh në dhomë që pady.shim nuk ishin të tijat.

Në këtë mënyrë, falë pakujdesisë së vajzës, djali e kuptoi se e dashura e tij e mashtroi dhe i dha fund angazhimit menjëherë. Tani që ju tregojmë këpucët, pyetja tjetër do të jetë, kush ai bëri fotografinë vajzës?