/DONTE TA VlDHTE PA E DITUR SE ISHTE POLlCE, HAJDUTlT I lKËN JETA NGA DUART (VIDEO)

DONTE TA VlDHTE PA E DITUR SE ISHTE POLlCE, HAJDUTlT I lKËN JETA NGA DUART (VIDEO)

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Sao Paolo të Brazilit.

Një ha.jdut ka tentuar të vj.edhë një grua në rrugë, por pa e patur idenë se ajo ishte police.

Skena është regjistruar në rrugë, ku autori Francisco Gonsalves dos SantosJunior, 40 vjeç e ndjek nga pas policen dhe për një moment i afrohet ta sul.mojë.

Në këtë moment, ajo nxjerr ar.m.ën, duke e lënë të vd.ek.ur me një të shtë.në.

Rasti u regjistrua si një vjed.hje në tenta.tivë e pasuar nga rezistenca.

Ndërsa po bëhen të gjitha hetimet nëse policja mund të sanksi.onohet apo jo nga ngjarja.

Pamjet e kapura nga kamera e sigurisë janë publikuar në rrjet:

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/1891472.html