Drama: Gjen gruan me të dashurin në banesë, e hedh nga dritarja! Emrat

    0
    385

    Futet në banesë bashkë me vëllanë dhe siç kishte ndodhur edhe më herët, gjen të dashurin e gruas aty. Teksa i vëllai mbante gruan që ulërinte, ai e shtyu të dashurin e bashkëshortes nga dritarja e katit të parë të banesës. Ky fundit pësoi lëndime serioze, megjithatë arriti të mbijetojë. Episodi dramatik u shënua më 31 maj, tetë vite më parë në La Spezia të Italisë. Siç raportojnë mediat italiane: Mëngjesin e djeshëm, gjykata italiane e Spezia-s dënoi ish bashkëshortin e gruas, Altin Murati, 46 vjeç dhe vëllanë e tij Besimin, 51 vjeç. Altin Murati u dënua me katër vite burgim dhe një gjobë prej pesëmbëdhjetë mijë euro, ndërsa vëllai i cili kishte një rol dytësor në histori, u dënua me nëntë muaj burgim dhe një dëmshpërblim për të paguar, vlera e të cilit do të përcaktohet nga gjyqi civil…
    Lexoni lajmin e plotë duke hyre më poshtë