Dukej i shkurtë në ring, por shikoni çfarë i ka bërë boksieri shqiptar kundërshtarit (VIDEO)

0
329

Boksieri shqiptar Ferit Keta ka fituar duelin e radhës në Berlin të Gjermanisë.

Por ajo që ka rënë në sy është se i ka th.yer një br.injë kundërshtarit të tij.

Ferit Keta është një kampion shqiptar i ri boksi që po rritet dita-ditës. Dhe kjo fjalë kujdesit dhe stërvitjes së Ismail Ketës, ish-kampionit shqiptar në kick-box.

Ka qenë pikërisht Ismal Keta që ka dhënë detajin e th.yerjes së b.rinjës, teksa ka shkruar: “Të dashur miq, ëndrra e keqe ose meraku i tepërt, del për mirë shpeshherë.

Vëllai i vogël Ferit Keta sapo shënoi fitoren me KO në raundin e parë kundër polakut shtatlartë, duke ia th.yer br.injën në krahun e majtë. Faleminderit juve dhe gjithë shqiptarëve që kishin ardhur të na mbështesin.”
Më poshtë shihni pamjet në Video: