Dukej i shkurtë në ring, por SHlKONl çfarë i ka bërë boksieri shqiptar kundërshtarit (VIDEO)

  0
  257

  Boksieri shqiptar Ferit Keta ka fituar duelin e radhës në Berlin të Gjermanisë.Por ajo që ka rënë në sy është se i ka th yer një br injë kundërshtarit të tij.

  Ferit Keta është një kampion shqiptar i ri boksi që po rritet dita-ditës. Dhe kjo fjalë kujdesit dhe stërvitjes së Ismail Ketës, ish-kampionit shqiptar në kick-box.

  Ka qenë pikërisht Ismal Keta që ka dhënë detajin e th,yerjes së br injës, teksa ka shkruar: “Të dashur miq, ëndrra e k eqe ose meraku i tepërt, del për mirë shpeshherë.

  Vëllai i vogël Ferit Keta sapo shënoi fitoren me KO në raundin e parë kundër polakut shtatlartë, duke ia th yer br injën në krahun e majtë. Faleminderit juve dhe gjithë shqiptarëve që kishin ardhur të na mbështesin.”
  Më poshtë shihni pamjet në Video:

  https://youtu.be/NYU0gvUk_3Q