/Duket si gropë e zakonshme lepuri, por në të është shpella gjigante 700 vjeçare (Foto)

Duket si gropë e zakonshme lepuri, por në të është shpella gjigante 700 vjeçare (Foto)

Është e vështirë të kuptohet se kjo nuk është thjesht një gropë lepuri, por përmban një shpellë gjigante në të.

Shpella ndodhet në Shropshire, dhe është e vjetër 700 vjet.

Në fakt, është një tunel i cili nxjerr në pah shumë shpella të paprekura që u përdorën nga ndjekësit e Templarëve Knight.

Nëse nuk keni dëgjuar për ‘Knight Templars’, ju lutem vini re se ata dikur ishin një urdhër mesjetar fetar që Iuftuan në kryqëzata.

Shpellat mahnitëse janë të fshehura më se një metër poshtë një fushe.

Fotografi Michael Scott, nga Birmingham, filloi kërkimin e kësaj çudie historike, pas kërkimit të saj në internet. Fotografi thotë: “Të mendosh se sa kohë është aty, ndodhet në gjendje të përsosur, është sikur një tempull nëntokësor.”