/DULl MES QENlT DHE GJELIT, PAMJE QË JU SHKRlJË SË QESHURI

DULl MES QENlT DHE GJELIT, PAMJE QË JU SHKRlJË SË QESHURI

Një video qesharake është filmuar nga i zoti i një shtëpie në Brazil, i cili pa një duel mes qenit dhe gjelit të tij.

Të pranishmit u argëtuan ndërsa shihnin dyluftimin interesant.

Qeni iu hodh me katër këmbët gjelit ndërsda ai me shpejtësinë e erës ngriti dy këmbët e tij për tu mbrojtur.

Në një moment qeni lodhet dhe largohet nga gjeli, por ky i fundit nuk do ta lërë me aq dhe e ndjek nga pas nëpër oborr për tu hakmarrë.