/Durrsaku Ia nusen se nuk e gjeti të VlRGJËR, familjarët e ish-gruas: Do të të ndajmë në 14 copa, po guxove ta…(Video)

Durrsaku Ia nusen se nuk e gjeti të VlRGJËR, familjarët e ish-gruas: Do të të ndajmë në 14 copa, po guxove ta…(Video)

Avni Allmeta nga Burreli me historinë e martesës së tij tërhoqi vëmendjen e gjithë publikut, kur tha se ndjehej i kë.rc.ënuar nga familja e ish­bashkëshortes, të cilën e kishte kthyer pasi nuk e gjeti të vi.rgjër, por 24 orë nga ky rrëfim në emisionin “Me Zemër të Hapur” në News 24, 36­vjeçari ndjehet më shumë i kër.cë.nuar dhe kërkon ndihmën e policisë.

Gazetarja Klodjana Haxhiaj ka shkuar sot në banesën ku jeton me prindërit dhe hallën burrneshë në periferi të Durrësit, në gjendje ekonomike të vështirë dhe ka biseduar me vetë Avniun dhe të atin.

Mbrëmjen e djeshme rreth orës 20:00, 82­vjeçari Sami Allmeta tregon se ka marrë një telefonatë nga vëllai i ish­bashkëshortes së djalit, i cili i ka thënë se i kishin një gj.ak borxh. “Jemi në gj.ak, djalin që ka dalë në TV do ta vr.as, do ta bëj 14 c.opa”,­ tha i moshuari, ndërsa shtoi se ka lajmëruar djalin për gjithçka.

I pyetur në lidhje me marrëdh.ënien që djali kishte me ish­nusen, Samiu thotë:

“Mua mu duk se shkonin mirë, ne e mbanim nusen shumë afër. Gjatë 3 muajve e kisha pyetur nëse djali ushtronte dh.unë dhe gjithmonë më thoshte që shkonim mirë”,­ tha ai. Në bazë të thënieve të djalit për mungesën e vi.rgj.ërisë, Samiu thotë se, duhet ta kishte nxjerrë jashtë shtëpisë më herët.

Avni Allmeta u kthye sot në mëngjes në banesën e tij në Durrës, pasi mbrëmë pas rrëfimit në TV kishte fjetur tek motra në Tiranë.

Po sot ai u përball me kë.rc.ënimin e ri që kish mbërritur në telefonin e të atit Avniu është njëri nga djemtë e familjes Allmeta me 7 fëmijë, të cilët kanë lëvizur 10 vite më parë nga Klosi për një jetë më të mirë në Durrës.

Për momentin është i papunë, dhe deklaron sërish se nëse ishgruaja do t’i kërkojë falje për mungesën e ndershmërisë, është i gatshëm të kthehet me të.