/Dy burra tentojnë të pèrdhùnòjnë një vajzë në pIazh, pastaj nga hiçi shfaqet një …

Dy burra tentojnë të pèrdhùnòjnë një vajzë në pIazh, pastaj nga hiçi shfaqet një …

Georgia ka përjetùar një mákth gjatë pushimeve të saj në Greqi. Teksa po shkonte vetëm në plazh, dy të panjòhur filluan ta ndiqnin dhe, në atë moment, ndihma më e pápritùr erdhi nga askundi.

Studentja britanike, Georgia Bradley, ishte në pushime në Greqi, kur një gjë e tme.rrshme i ndodhi asaj. Një mbrëmje doli për një shëtitje në plazh, kur dy të huaj filluan ta ndiqnin.

“Po ecja në plazh kur vura re dy burra që më ndiqnin. Ata filluan të më nga.cmonin dhe të këmb.ëngùlnin që të shkoja me ta, por i thashë disa herë që të më linin vetëm! “, thotë Georgia.

Pavarësisht nga “jo” e vajzës dhe përpjekjet e saj për të inj.oruar të dy burrat, ata vazhduan të këmbëng.ulin dhe, pas një kohe, u bënë agr.esivë.

“Një nga burrat më kápi nga krahu dhe në atë moment unë u fri.kësova sepse nuk kishte asnjë tjetër në plazh përveç meje dhe atyre”, thotë Georgia.

Megjithatë, në një pikë të caktuar, u shfaq një shpëtimtar i papritur me katër këmbë.

“Ai papritmas u shfaq nga errèsira dhe nga askundi dhe filloi të le.htë fuq.ishëm.

Pastaj, qeni filloi të hid.hej mbi ta, e për fat të mirë, ky gjest i tij bëri që të dy burrat të lar.goheshin”, vazhdon e reja.

Të dy burrat u fri.kësuan nga qeni dhe u lar.guan nga plazhi.

Qeni e ndoqi Georgian deri në hotel dhe vajza pyeti rreth nëse dikush e njihte pronarin e tij, për fat të k.eq, pa asnjë dobi.

Pra, Georgia shpenzoi pjesën tjetër të pushimeve së bashku me heroin e saj, të cilin vendosi ta quante Pepper.

“Më shoqëronte kudo. U ndjeva k.eq kur u kthyem në hotel dhe duhej ta linim në rrugë”, thotë Georgia.

Pak para se të nisej për në Mbretërinë e Bashkuar, Georgia vendosi ta birësonte qenin dhe, në këtë mënyrë, u ndihmua nga një shoqatë lokale për mirëqenien e kafshëve.

Pas periudhës së kárántinës, pasi kishte bërë të gjitha vak.sinat e nevojshme, pas aplikimit të çipit dhe pas marrjes së gjithë dokumentacionit të nevojshëm, Pepper ishte në gjendje të udhëtonte me Georgia-n në Mbretërinë e Bashkuar.

Tani Pepper-it të vogël nuk i mu.ngon asgjë, ka një shtëpi të bukur, ushqim në dispozicion dhe gjithë dashurinë e njerëzve që e rrethojnë.

Kjo histori tregon fillimin e një miqësie të çmuar.