/Dy dιtë para zgjedhjeυe të 25 Prillit, në shεsh zbαrkon dhe Sali Berisha!

Dy dιtë para zgjedhjeυe të 25 Prillit, në shεsh zbαrkon dhe Sali Berisha!

Mes të pranishmëve në fushatën mbyllëse të Partisë Demokratike, ishte dhe ish-kryeministri Sali Berisha.

Teksa ishte i pajisur me maskën anti-Covid,

Berisha kaloi mes turmës duke i përshëndetur demokratët me simbolin historik të dy gishtave.

I pyetur nga gazetarët se çfarë pret nga zgjedhjet e 25 Prillit, Berisha u shpreh i bindur ‘Fitore’.