Dy PERBERESlT që ZHDUKlN përgjithmonë thinjat për pak javë


  0
  276

  Ngjyra e flokëve tuaj varet nga pigmenti i qeIizave të vendosura në bazën e folikulave të flokëve.

  Kur trupi juaj nuk prodhon më pigmente, edhe flokëve iu del ngjyra dhe bëhen të bardhë. Por ju mund të parandaIoni ngjyrën gri të flokëve (thinjat), duke u kujdesur për të mbrojtur bazën e folikulave.

  Nëse pigmentet e qeIizave janë të shëndetshme, ju do të shmangni ngjyrën gri për një kohë të gjatë. Lyerja e flokëve do t’ju ndihmojë që të mbuloni thinjat, por ato janë plot me ki mikate që në thelb më shumë shkaktojnë dëme sesa bëjnë punë. Kështu që është më mirë të përdorni produkte natyrale. Për këtë arsye, ne ju ofrojmë një zgjidhje natyrale që do të z hduk menjëherë thinjat.

  Përbërësit: 3 lugë gjelle me lëng limoni të freskët; 50 mililitra me vaj kokosi organikë;

  Përgatitja:
  Miksoni bashkë përbërësit dhe aplikojini në flokë. Masazhoni skaIpin dhe mbajeni atë për të paktën një orë. Më pas lajeni flokun si normalisht. Procesi duhet të përsëritet çdo një javë dhe rezultatet do të jenë të m ahnitshme.