Dyshonte se burri e tradhtonte, s’u beson syve kur sheh ç’bën ai me 16-vjeçaren

    0
    407

    To Catch a Cheater është një prej grupeve më të njohura në rrjetet sociale për kamerat kurth të zbulimit të tradhtive dhe këtë herë një grua ka qenë protagoniste.

    Prej kohësh, ajo dyshonte se burri i saj e tradhtonte dhe për këtë i vendos një vajzë 18 – vjeçare, e cila hiqet sikur është 16 dhe kupton se burri tregohet i interesuar pas saj.

    Gruaja shokohet teksa sheh gjithçka nga kamerat, ndërsa burri kur e ka kuptuar që është kamera e fshehtë nuk ka reaguar mirë.