syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Dyshonte se gruaja ia dridhte, burri e kap keq mat me DASHNORlN, pasi vuri këtë gjë në shtëpi

Dyshonte se gruaja ia dridhte, burri e kap keq mat me dash..orin, pasi vuri kamera në shtëpi

Një bashkëshort, i cili kishte dyshime mbi besnikërinë e gruas së tij vendosi të prov onte dyshimet në kokë.

Ai vendosi një kamera të fshehtë në shtëpi dhe në fund u befasua nga ajo që pa pasi i kapi e kapi gruan në flag rancë duke e tradh tuar.