syntax error, unexpected '<', expecting end of file

E ραzakontë/ Dasma e çiftit me mγsafirë të υdekur rreth e rrotull

Ashtu sic jane zhvilluar dasmat ne kete periudhe pandemie, mes frikes nga infektimi apo nga policia,

te cuditshme, po aq e pazakonte eshte edhe kjo foto qe vjen nga nje cift i sapomartuar.

Mesazhi? Mos lejoni qe Co’vid-19 të errësojë ditën më të bukur të jetës tuaj.

Këto janë fjalët e një nuse e cila ka organizuar dasmën e saj në Kanada dhe i ka kërkuar mysafirëve të hiqeshin si të v.dekur gjatë setit të tyre fotografik.

Imazhet të cilat u postuan në forumin Reddit’s Wedding Shaming, tregojnë nusen dhe dhëndrin kanadez të veshur me maska.

Rreth tyre, te ftuarit te shtire si të v.dekur në tokë.

Nusja i ndau fotot e setit në një grup në “Facebook” dhe shkruan: “Për të gjitha nuset Cov’id, mos e lini në hije argëtimin tuaj!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *