/E ΡAPRITUR /Ç’FARË KA NDODΗUR MES GAZETARES KORÇARE DHE ΒASHKËSΗORTIT TË SAJ (FOTO)

E ΡAPRITUR /Ç’FARË KA NDODΗUR MES GAZETARES KORÇARE DHE ΒASHKËSΗORTIT TË SAJ (FOTO)

Ola Bruko ka folur rrallë në televizion e intervista për jetën e saj, por në Instagram ajo “e ka lëshuar” dorën dhe mund të shohim mjaft momente nga përditshmëria e saj, sipas Albeu.com. Në 4.192 postimet e saj ndër vite, Ola ndan foto me dy fëmijët e saj, me nënës e saj, me vëllain, me miqë të ngushtë mes tyre dhe vëllezërit Stefi, por për çudi asgjë nga bashkëshorti i saj.

Kush është ndjekës i vjetër i spikeres e di fare mire se Andi Papaproko, babi i dy fëmijëve të saj shfaqej shpesh në postimet e Ola Brukos në rrjetet sociale, por prej rreth 3 vitesh ka bërë mungesa që nuk mund të kalohen pa u vënë re.

Gjithashtu spikerja Ola Bruko është fanse e udhëtimeve të shpeshta, të cilat kohët e fundit ka preferuar t’i kalojë me shoqërin, mikeshat e saj dhe fëmijët, pra jo me bashkëshortin. Dhe një detaj i fundit, por më i rëndësishmi, dikur emri i spikeres në rrjetet sociale ka qenë Ola Bruko Papaproko, ndërsa sot është vetëm Ola Bruko, pa mbiemrin e bashkëshortit .