/E ρazakontë: G rυαja sρiunon përgjon ç. iftin e ri duke krγer marr.ëdhënie dhe kërkon t’i bashkohet dhe ajo

E ρazakontë: G rυαja sρiunon përgjon ç. iftin e ri duke krγer marr.ëdhënie dhe kërkon t’i bashkohet dhe ajo

Një histori e pazakontë ka ndodhur gjatë verës në liqenin e Gardës në Itali. Mediat italiane raportojnë se një çift adoleshëntësh, djali 17-vjeç dhe vajza 16-vjeç kishin marrë me qera një shtëpi pranë liqenit për të kaluar disa momente intime me njëri-tjetrin.

Por ky moment i tyre u prish në një moment kur një 55-vjeçare me origjijnë portugeze e cila ndodhej në të njëjtin vend duke pushuar bashkë me burrin ishte duke i spiunuar nga dritarja.

55-vjeçarja pasi kishte lënë burrin në gjumë, kishte kaluar tek vila ngjitur ku ndodheshin dy të rinjtë dhe po i spiunonte nga dritarja, në një moment gruaja ka kërkuar që t’i bashkohet çiftit dhe të bëjë seks me ta.

Menjëherë dy të rinjtë kanë reaguar duke njoftuar policinë.

Ngjarja është bërë publike vetëm ditët e fundit.