syntax error, unexpected '<', expecting end of file

E ρazakontë/ Po udhëtonin, ajo që bëri ky 22-υjeçar në avion tmεrron pasagjerët dhe stjuardesat

Një ngjarje e pazakontë është shënuar gjatë një udhëtimi me avion.

Një prej pasagjerëve ‘ka kryer veprime të turpshme’ duke prekur nga gjoksi stjuardesat dhe më pas ka filluar të bërtasë se prindërit e tij vlejnë 2 milionë dollarë.

Më pas pasagjeri ka goditur një stjuardesë ndërsa bërtiste “qepe gojën’.

Avioni ka bërë ulje të detyruar në Miami ndërsa mësohet se 22 -vjeçari Max Berry ndodhet në paraburgim.

https://twitter.com/i/status/1422537706173775875

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *