Lajme

E bυjshme! Tha se do bente s*κs me kete vip, Rudina Hajdari divοrcohet nga bυrri, (Detajet)

Mbremjen e djeshme, Rudina Hajdarin e kemi pare ne nje variant dhe interviste krejt ndryshe.

Ajo i është përgjigjur sfidës për të treguar se më kë e ka pasur fa.ntazinë s*ksuale, duke treguar një emër të një personazhi publik.

Ajo zgjodhi që për hir të lojës, të zgjedhë aktorin më famë botërore Brad Pitt.

gjatë sfidës “Ndaje ose haje”, u vendos para një pyetje të sikletshme, që lidhej pikërisht me bashkëshortin e saj, me të cilin po mbajnë një lidhje në distancë.

“Je duke mbajtur një lidhje në distancë me bashkëshortin. Ne sot jemi kuriozë të dimë cila ka qenë zënka juaj më e madhe për shkak të distancës dhe a ka kërkuar ndonjëherë bashkëshorti të heqësh dorë nga politika për t’u rikthyer në Amerikë”, ishte pyetja për Rudinën.

Rudina u vendos në siklet megjithatë vendosi t’i përgjigjej pyetjes duke treguar se distanca bën që të kenë edhe zënka, dhe se tashmë janë duke kaluar një moment të vështirë.

“Kam dikur te 3-4 vite që jam këtu dhe ne njihemi që kur kam qenë 16 vjeç. Kemi një lidhje shumë të gjatë, jemi martuar, kemi patur një lidhje në distancë kohët e fundit.

Kemi patur zënkat tona, kuptohet dhe është një sakrificë shumë e madhe sepse kemi dhe vajzën. Jemi duke kaluar një moment shumë të vështirë. Por di të them se ai është një djalë dhe baba i jashtëzakonshëm dhe më përkrah e do më përkrahë gjithmonë”, tha Rudina.