December 3, 2023
Lajme

E b. ënte treshe më ρara, ish-missi shqiptar flet hapυr fare: Ata që më…

Për Egla Harxhin, jeta është një e papritur e vazhdueshme dhe ndaj ka hequr dorë nga radi kali teti, duke gjetur veten plotësisht te shprehja “Ku rr ë mos thuaj ku r rë”.

Ish-Miss Shqipëria i rikthehet marr ëdhënies me fotografin e njohur, që njihet si “Princi i Libofshës”,

Alexandër de Basseville, tashmë që keqkuptimet janë zbehur dhe lidhja është bërë më e fortë,

duke shijuar edhe më shumë prindërimin e djalit të tyre, Luxifer. Egla thyen heshtjen duke rrëfyer historinë e ribashkimit të një çifti jo si gjithë të tjerët e që u përballën me da shake qës inë e disa njerëzve që donin t’i përçanin.

Çfarë ka ndryshuar në jetën tënde nga fillimi i pandemisë e deri tani? Si e ke e përjetuar dhe a ka qenë e vështirë për ty koha e kaluar në izolim?

Egla Harxhi: Të jem e sinqertë, prej vitesh tashmë përmes kërkimeve të mia personale kisha kuptuar që po jetonim

në një periudhë historike, ku sistemi i ndërtuar që mbas revolucionit industrial ishte në degradim e sipër.

Të dhënat për këdo që ka dashur të informohet në një epokë të informacionit ku jetojmë, kanë qenë të dukshme dhe kushdo që ka lexuar sadopak histori,

e kupton që civilizimi botëror është i përbërë nga cikle zhvillimi dhe degradimi. Covidi është një pretekst,

i cili nxori në pah të metat dhe përshpejtoi degradimin e pashmangshëm të sistemit aktual lokal për një vend si i yni, por gjithashtu për gjithë planetin.

Personalisht e shoh si një mundësi për të korrigjuar, riorganizuar dhe ristrukturuar shumë elemente dhe vlera të shoqërisë sonë.

Ndaj për t’iu përgjigjur pyetjes suaj, personalisht e kam përjetuar në një formë amb igue, sigurisht me shumë keqardhje për pasojat që ky vi rus ka pasur në jetë njerëzish dhe impaktin e thellë në ekonomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *