/E BlJA shkon me vonesë në shkoIIë dhe nëna e saj i shkruan një JUSTlFlKlM qe i Ie te gjithe me goje hapur

E BlJA shkon me vonesë në shkoIIë dhe nëna e saj i shkruan një JUSTlFlKlM qe i Ie te gjithe me goje hapur

Adoleshenca mund të jetë një periudhë shumë e mirë ose shumë e keqe e jetës. Por në një mënyrë apo tjetër është shumë e vë shtirë për prindërit të përballen, sepse Iuftojnë për gjithçka dhe pothuajse të gjithë fëmijët duan të jenë rebelë kundrejt nënës ose babait të tyre.

Kjo është ajo që ndodhi me Nicole Poppic. Gruaja është nëna e tre fëmijëve, por Cara është më e madhja dhe tani është në moshën e adoleshencës.

Një mëngjes, vajza zgjohet, duke i thënë nënës së saj se ndihet shumë e së murë dhe nuk mund të shkojë në shkollë. Nicole nuk i beson së bijës dhe e bën atë gjithësesi të dalë nga shtrati dhe e çon në shkollë, edhe pse me vonesë.

Cara i kërkon asaj të shkruajë një justifikim dhe e ëma e bën këtë. Ajo merr fletoren e saj dhe fillon të shkruajë.

Më pas, kur mësuesja e lexoi justifikimin e nënës së vajzës së re, sh përtheu në të qeshura. Ja se çfarë kishte shkruar Nicole: “Motivi i vonesës.

Cara ishte vonë këtë mëngjes për në shkollë, sepse ajo u prek nga ‘adoleshenca’. Së mundja po përhapet në të gjithë vendin, por ende nuk ka sh ërim.

Ajo tregon simptoma të ndryshme, por këtë mëngjes vajza ime p ësoi një paaftësi të r ëndë për t’u çuar nga shtrati dhe madje edhe dëshirën e pakëndshme për të folur me gruan që e ka sjellë në botë.

Ajo u ndje shumë mirë pasi i hodha telefonin nga dritarja. Më telefononi nëse si mptomat shfaqen përsëri. Nicole Poppic”.

Mësuesja e Cara-s nuk mundi t’i mbante dot të qeshurat. Në fakt, justifikimi i kësaj gruaje është bërë viraI. A nuk është ai me të vërtetë origjinal? Nëse ju pëlqeu ndajeni atë me miqtë tuaj, dhurojini atyre një buzëqeshje!