E BRAKTlSl nëna në JETlMORE, djali i kërkon ta marrë në shtëpi: ‘Ma pse më keni çuar në shtëpinë e FËMlJËS?

0
260

Në programin,“Dua të të bëj të lumtur” këtë të shtunë, ndër të tjerë, ishte edhe një djalë i ri të cilin e kishte br aktisur e ëma në je;timore prej 10 vitesh.

Ardiasi e kishte thirrur nënën e tij, Samijen për ta pyetur se pse e kishte b raktisur në jet imore dhe për ta pyetur për identitetin e babait të tij, të cilin ai nuk e ka njohur kurrë.

Mes Iotësh, Samija rr;ëfeu se ajo nuk kishte pasur mundësi ekonomike për të mbajtur 3 fëmijët e saj dhe për këtë arsye i kishte dërguar në je;timore.

Për situatën në të cilën ndodhej ajo bëri fa jtor ish bashkëshortin e saj, i cili sipas saj, nuk kujdesej për familjen, vi dhte dhe paratë që fitonte nuk i dërgonte në shtëpi.

Për këtë arsye, ajo u nda nga i shoqi kur Ardiasi ishte vetëm 6- muajsh dhe ai nuk e njohu kurrë të atin.

Ardiasi në studio i kërkoi Samijes që të jetonin së bashku dhe të mos qëndronte më në je;timore.

Ndër të tjera, ai iu drejtua:

Ma pse më keni çuar në shtëpinë e fëmijës? Gjithashtu unë dua që të bashkoj familjen, prandaj dua të njoh babin!”
Samija re;fuzoi t’i tregonte për të atin, ndërsa pas shumë Iutjesh nga ana e djalit dhe e moderatores së programit, pranoi më në fund që ta merrte djalit të jetonte me të dhe jo në shtëpinë e fë;mijës.