/E bu jshme! DaIin pamjet e festës ‘së shfr enuar’ të Ilir Metes tek Kompleksi ‘Golden’ ku u v ra Jan Prenga

E bu jshme! DaIin pamjet e festës ‘së shfr enuar’ të Ilir Metes tek Kompleksi ‘Golden’ ku u v ra Jan Prenga

Shqiptarja.com, ka publikuar fotot e presidentit Ilir Meta me dy eksponentë të kr imit, Xhevdet Troplinin dhe Altin Hajrin, teksa ndodhen duke festuar e ngritur dolli në kompleksin “Golden” në Shijak, që u kthye në skenën e kr.imit më të rë.ndë të ndodhur së fundi në Shqipëri, pen.gmarrjen dhe vr asjen e Jan Prengës më 17 janar.

Fotot ekskluzive mendohet të jenë bërë në korrik 2017, pas zgjedhjeve parlamentare të 25 qeshorit, ndërkohë që Ilir Meta ishte president.

Në këtë tryezë miqësore të mbushur me ushqime dhe aIk ooI, presidenti Ilir Meta ka në krah Xhevdet Troplinin, pranë tij edhe Lefter Kokën, ish-ministër i mjedisit dhe ish-deputet i LSI-së.

Në njërën foto Meta shfaqet duke ngritur dolli teksa në krah ka Xhevdet Troplinin,

Në foton tjetër shfaqet Lefter Koka krah për krah me Altin Hajrin.

Ndërkohë në një foto që ka panoramë të gjithë tryezës, Meta e ka përballë Altin Hajrin dhe në krah të tij, si mikritësin e kësaj tryeze, Xhevdet Troplinin.

Fotot janë bërë në korrik 2017 për të festuar fitoren e Lefter Kokës i dalë deputet nga këto zgjedhje.

Altin Hajri është pronari i kompleksit luksoz “Golden” në Shijak, i shpallur në kërkim nga poIicia për pe.ngmarrjen dhe vr asjen e Jan Prengës pas prishjes së pa.zarave të kok ainës nga vëllai i Prengës në Angli dhe ba ndave që udhëheqin traf ikun e dro gës nga Shqipëria, mes të cilëve edhe Hajri./shqiptarja.com