/E bujshme, Edi Rama paralajmëron dorëheqjen

E bujshme, Edi Rama paralajmëron dorëheqjen

Fevziu: Kush është kufiri që ju ndan?

Rama: Nëse s’ka një mandat të qartë unë nuk jam. Nëse duhet të ndërtoj një shumicë qeverisëse nga halli, unë nuk jam.

Fevziu: Nëse ju keni 71 vota nuk do jeni më kryetar i PS?

Rama: Norma në demokraci është që partia e parë është partia fituese. Dhe normalisht ai që ka numrin më të madh të votave, merr mandatin.

Ai figura, shoku im atje në Hagë, e ka mandatin e katërt…

Merr 23% dhe ka 6 muaj rri i rrotullon ata, i bën.

Nëse unë nuk kam mandatin e qartë për të bërë realitet projektin, për t’u thënë shqiptarëve:

më jepni 4 vjet t’ju jap një Shqipëri tjetër, unë nuk jam. Ti realizon ëndrrën, “Rama ik”.