/E bujshme/ Me zë dhe me figurë, Juli nxjerr zbuIuar me video skenarin e Përputhen: Ja ku i kemi letrat

E bujshme/ Me zë dhe me figurë, Juli nxjerr zbuIuar me video skenarin e Përputhen: Ja ku i kemi letrat

Eshtë apo nuk është me skenar “Për’puthen”? Kjo pyetje ka vënë në pikëpytje këtë program nga nisja e tij.

Pavarësisht skandaleve që plasën një nga një, autorja e këtij programi dhe stafi i saj mohuan plot zë se ky program është pa skenar.

Por Juli, djali i ri që u ka marrë zemrën fansave i ka nxjerr zbuluar produksionin, dhe i vë vulën.

https://streamable.com/o/qhd9ah#?secret=ufRb2gCfmy

“Për’puthen” është me skenar.

Aq i sinqertë është Juli, saqë në videon e fundit që ka xhiruar në takimin me Antonelën, teksa ka filmuar stafin e “Për’puthen” ka filmuar edhe një vajzë me letra në dorë.

“Me skenar?”- thotë ai teksa e filmon, ndërsa vajza i shmanget videos duke thënë “Jo jo”.

“S’është për neve ky, është për të ndezur zja rrin.”- thotë Juli plot ironi.