/E bujshme, Schumacker “i ri” futet në Formula 1 (Foto+Video)

E bujshme, Schumacker “i ri” futet në Formula 1 (Foto+Video)

Një Schumacher sërish në një Ferrari. Tifozët e Formula 1 menduan se kurrë nuk do ta shihnin me sy përsëri pas ak sidentit te tm.errshem te Michael Schumacher.

Por vjen lajmi i bujshem, djali i tij Mick del ne skene 13 vjet më vonë, ku kreu te marten dhe testin dhe pritet qe djali I tij te vazhdoje te ece ne gjurmet e babait te tij, transmeton Shqiperia Ime.

Ekipet momentalisht ndodhen në Lindjen e Mesme pas Grand Prix-it të fundjavës për të testuar modifikimet dhe rregullimet në makinat e tyre pas dy garave të hapura të sezonit – si dhe t’u japin shoferëve të rinj një shans për të shkëlqyer.